Nieuws

Actualiteiten en updates

Soms ontstaat er ruis in de communicatie. Partijen voelen zich niet gehoord en begrepen. Standpunten verharden en men komt steeds verder van elkaar af te staan. Als arbeidsmediator help ik partijen weer in verbinding met elkaar te komen door de onderlinge communicatie in goede banen te leiden. Hierdoor ontstaat ruimte voor empathie en begrip voor elkaar. Vaak kunnen partijen weer prima met elkaar verder. Lukt dit niet dan kan de relatie op een goede manier worden beëindigd. Herken jij dit en wil je met elkaar in gesprek?
Bij Gonesh Mediation en Advies helpen wij jou graag verder.

Bij Gonesh Mediation en Advies staat uw veiligheid voorop. Tijdens de lockdown worden mediation en coaching sessies daarom uitsluitend aangeboden via Microsoft Teams, zoom en whatsapp videobellen.


Geweldloze communicatie                                                                                                                                             

Nu ons land weer in lockdown is deel ik graag nogmaals het schema over geweldloze communicatie van Marshall Rosenberg. Door het toepassen van deze vier stappen kan heel wat leed voorkomen worden in de communicatie zowel in professioneel verband als privé. Deze methode leert ons zonder te oordelen en met respect voor elkaar te communiceren. Door vanuit de eigen ervaren gevoelens een verzoek te doen richting de ander ontstaat er begrip en is men eerder geneigd aan de behoefte te voldoen. Ook handig voor de feestdagen. Veel oefenplezier!